Træ foldedør SF 75H

Ønsker du at finde træ foldedøre i et stort og bredt udvalg, har du rig mulighed for at finde et bredt og alsidigt sortiment.Vi har et væld af forskellige typer af træ foldedøre i mange forskellige modeller og størrelser og står naturligvis klar til at hjælpe netop dig med at finde den helt rigtige type af træ foldedøre, der passer til lige netop det behov, som du måtte have.

Indhent et tilbud her

  Træ foldedør SF 75H

  Bredt sortiment af træ foldedøre. Indenfor træ foldedøre er der i tidens løb blevet produceret rigtig mange forskellige varianter, og du har hos os mulighed for at finde et bredt sortiment af produkter, som er produceret af mange forskellige træsorter. På vores træ foldedøre er alle beslag skjult i profilerne, og der vil desuden ikke være behov for vedligehold på beslagene.

  Disse er i rustfrit stål og er sikre mod fejlbetjening. Med en af vores træ foldedøre vil du få et solidt produkt, som du kan få glæde af de næste mange år, og som i øvrigt ikke vil kræve vedligehold af særlig karakter. Træ foldedøre til konkurrencedygtige priser. Hos os kan vi tilbyde et bredt sortiment af produkter, som alle har det tilfælles, at du har mulighed for at få produkterne til nogle særdeles attraktive priser.

  Vores træ foldedøre er produceret af gode og solide materialer, som du kan få glæde af i mange år – samtidig med, at du som boligejer vil få en fornuftig pris. Få et helt uforpligtende tilbud i dag.

  Ønsker du at få skræddersyet et tilbud på en ny træ foldedør, er du altid mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at få lavet et uforpligtende tilbud. Vi rådgiver naturligvis gerne omkring valg af træ foldedør, så du er stensikker på at finde dig lige præcis det produkt, som du måtte være på udkig efter. Ønsker du mere information, er du altid mere end velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller pr. mail.

  Special mål

  Vi laver skydedøre på special mål til indendørs og udendørs brug.

  Med og uden termoglas

  Vi tilbyder skydedøre med og uden isolering til indendørs og udendørs brug.

  Tilfredshedsgaranti

  Vi lever af tilfredse kunder og står indenfor vores løsninger.
  Vi sidder klar til at hjælpe dig
  Alle vores udestuer, samt skyde eller foldedøre, kan tilpasses hver enkel på special mål. Vi har mange års erfaring, så kontakt os endelig for foreslag.
  Ring 58 11 11 04