Terrasseoverdækning

En overdækket terrasse kan være en praktisk foranstaltning, idet det giver mulighed for at bruge terrassen, også når vejret ikke er helt optimalt til at opholde sig uden døre.

Indhent et tilbud her

  Terrasseoverdækning

  Terrasseoverdækning TD 10

  Aluminiumsoverdækning

  foldedør-foldedøre-foldedør aluminium-skydedøre-skydedøre-aluminiumsskydedør

  Overdækket terrasse til din bolig

  En overdækket terrasse kan være en praktisk foranstaltning, idet det giver mulighed for at bruge terrassen, også når vejret ikke er helt optimalt til at opholde sig uden døre.

  En terrasseoverdækning kan laves på mange forskellige måder – hos Tornehave Vinduer & Døre har vi fokus på at lave elegante løsninger, der er til at betale.
  Dette betyder helt konkret, at terrasseoverdækninger tegnes i et samarbejde mellem jer og en af vores dygtige arkitekter.

  Når designet er på plads, så får I en fast pris alt inklusive.
  En terrasseoverdækning har mange fordele

  Markedets bredeste program

  Vi har markedets absolut bredeste program, når det gælder overdækning af terrasser. Uanset om I ønsker jeres terrasseoverdækning udført i limtræ, aluminium, plast eller en kombination af flere materialer, er vort mål altid at finde “DEN RIGTIGE LØSNING”. 

  Tornehave anvender klassificeret limtræ af højeste kvalitet til skeletterne til terrasseoverdækninger. Et produkt som limtræ giver mulighed for mere elegante konstruktioner, da det har højere holdbarhed end almindeligt konstruktionstræ.

  Kontakt os på 58 11 11 04 eller skriv til os på info@tovd.dk. Så sidder vi klar til at hjælpe dig med alle tænkelige spørgsmål.

  foldedørssystem-helglas foldedørssystem-Terrasseoverdækning TD 10-terrasseoverdækning

  Special mål

  Vi laver skydedøre på special mål til indendørs og udendørs brug.

  Med og uden termoglas

  Vi tilbyder skydedøre med og uden isolering til indendørs og udendørs brug.

  Tilfredshedsgaranti

  Vi lever af tilfredse kunder og står indenfor vores løsninger.
  Vi sidder klar til at hjælpe dig
  Alle vores udestuer, samt skyde eller foldedøre, kan tilpasses hver enkel på special mål. Vi har mange års erfaring, så kontakt os endelig for foreslag.
  Ring 58 11 11 04