Foldedøre

Foldedøre i aluminium og træ fra Tornehave Døre & Vinduer er i høj kvalitet og kan tilpasses i alle mål. Kontakt os for uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud her

  Helglas foldedørssystem SF 25

  Glasfoldedør SF 35

  Foldedør SF 45

  Aluminiums Foldedør SF 55

  Foldedør m. træ indvendig

  Foldedør SF 75

  Foldedør m. træ SF75C

  Træ foldedør SF 75H

  foldedør-foldedøre-foldedør aluminium-skydedøre-skydedøre-aluminiumsskydedør

  Foldedøre i aluminium og træ

  Foldedøre i aluminium og træ på special mål er vores speciale. Uanset hvad det helt konkret er for en type af foldedør, som du måtte være på jagt efter, kan du her på siden finde lige nøjagtig det, som du måtte være på udkig efter. Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at få fundet lige præcis den type af foldedør, der vil være den rigtige for netop dig.

  Alle vores produkter er produceret af gedigne og solide kvalitetsmaterialer. Vi har nøje udvalgt de forskellige typer af foldedøre, som vi er forhandler af, således du som kunde hos os altid er sikker på at få et godt og solidt produkt af høj kvalitet.

  Dette er din sikkerhed for, at du trygt kan lade valget falde på tovd.dk i forbindelse med dit køb af ny foldedør.

  Special mål

  Vi laver foldedøre på special mål til indendørs og udendørs brug.

  Med og uden termoglas

  Vi tilbyder foldedøre med og uden isolering til indendørs og udendørs brug.

  Tilfredshedsgaranti

  Vi lever af tilfredse kunder og står indenfor vores løsninger.

  Vælg den rigtige foldedør

  I forbindelse med at man står som boligejer og skal have gjort sig et køb af en ny foldedør, er det naturligvis altid vigtigt, at man får fundet sig det helt rigtige produkt.

  Med mange års erfaring indenfor salg og montering af foldedøre kan du altid trygt rådføre dig med os i forbindelse med dit køb, således du kan være stensikker på at få fundet dig det helt rigtige produkt til lige netop dit behov.

  Når der skal gøres et køb af en ny foldedør, så er det altid mere end vigtigt, at du får fundet dig den helt rigtige løsning, således du er stensikker på, at du får dig et godt og solidt produkt, som du vil kunne få glæde af i de næste mange år frem.

  foldedørssystem-helglas foldedørssystem-Terrasseoverdækning TD 10-terrasseoverdækning
  Afspil video om skydedør-skydedøre-sunflex-skydedør udendørs-aluminium skydedør
  Afspil video om skydedør-skydedøre-sunflex-skydedør udendørs-aluminium skydedør
  foldedøre-foldedør-udestue træ-udestue-træ udestue-udestue i træ

  Fair priser på foldedøre

  Som boligejer vil du naturligvis gerne have fat på et godt og solidt kvalitetsprodukt i forbindelse med, at du gør dit køb af en ny foldedør.Samtidig vil du naturligvis også gerne have fat på en dør af høj kvalitet uden, at det er noget, der er særlig omkostningstungt.

  Hos tovd.dk går vi højt op i at kunne tilbyde attraktive priser på de mange forskellige typer af foldedøre, som vi har i vores sortiment, således du altid er helt sikker på at få mest muligt ud af dine penge, når du vælger at gøre dit køb af en ny foldedør gennem os.

  Ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at ringe os op på tlf. 58 11 11 04. Du kan også besøge vores Facebook.

  Vi sidder klar til at hjælpe dig
  Alle vores udestuer, samt skyde eller foldedøre, kan tilpasses hver enkel på special mål. Vi har mange års erfaring, så kontakt os endelig for foreslag.
  Ring 58 11 11 04