Udestuer

Udestuer fra Tornehave Døre & Vinduer er i høj kvalitet og det ypperste du kan finde indenfor udestuer.

Indhent et tilbud her

  Udestuer

  Alu Trendline

  Alu Topline

  Alu Isoline

  foldedør-foldedøre-foldedør aluminium-skydedøre-skydedøre-aluminiumsskydedør

  Udestuer og vinterhaver

  Alle vores udestuer leveres med lavenergiglas, hvilket betyder at de ud over at forlænge sæsonen, også let kan opvarmes i f.eks. juleferien.

  Få designet jeres nye udestue i samarbejde med en af vores arkitekter, og få en fast pris alt inkl. Vi har markedets absolut bredeste program.

  Uanset, om I ønsker jeres nye udestue / vinterhave udført i limtræ, aluminium, plast eller en kombination, er vort mål “DEN RIGTIGE LØSNING”. Udestuer og vinterhaver – i høj kvalitet og billige!

  • Væsentlig billigere og mere fleksibel i udformningen.
  • Den giver dig en plads med masser af naturligt lys.
  • Den bringer naturen “ind” i huset.

  Rådgivning om udestuer

  Hvorfor en glastilbygning? En udestue eller vinterhave i glas kan have mange fordele frem for en traditionel tilbygning:

  Væsentlig billigere og mere fleksibel i udformningen. Den giver dig en plads med masser af naturligt lys. Den bringer naturen ”ind” i huset. Den giver dig mulighed for at sidde ”ude i haven” også når det regner og blæser ”LEV UDENDØRS… INDENDØRS”.

  Har helbredsmæssig positiv effekt på mennesker og dyr med “vinterdepression”. Nyd solen / varmen “udendørs” hele året – også ved blæst og dårligt vejr. Brug rummet som planteparadis, også om vinteren. Overvejelser ved valg af udestue (rumtype).

  aluminiums foldedør-aluminiums udestue-udestue aluminium-alu udestue
  Afspil video om skydedør-skydedøre-sunflex-skydedør udendørs-aluminium skydedør
  Afspil video om skydedør-skydedøre-sunflex-skydedør udendørs-aluminium skydedør
  udestue limtræ-udestue træ-aluminiums udestue-udestue aluminium-alu udestue

  Vælg den rigtige udestue

  Hvilken type materiale limtræ- eller aluminiumramme? Hvilken tid på året du vil kunne benytte din udestue – til forlængelse af sæsonen, eller året rundt? Hvilke glasparti passer til dit behov. Med faste partier og / eller skydepartier og i hvilken farve. Tilbehør såsom solafskærmning mv. Helårsmulighed Alle vores udestuer leveres med lavenergiglas, hvilket betyder at de ud over at forlænge sæsonen, også let kan opvarmes i f.eks. juleferien.

  Speciel designet til jer Få designet jeres nye udestue i samarbejde med en af vores arkitekter, og få en fast pris alt inkl. Vi har markedets absolut bredeste program. Uanset, om I ønsker jeres nye udestue / vinterhave udført i limtræ, aluminium, plast eller en kombination, er vort mål “DEN RIGTIGE LØSNING”.

  Klassificeret kvalitetslimtræ

  Tornehave anvender, klassificeret kvalitetslimtræ til skeletterne til vores udestuer og vinterhaver. Netop limtræ giver mulighed for mere elegante konstruktioner, da det har højere holdbarhed end almindeligt konstruktionstræ.

  Fordele ved limtræ: Styrken – i forhold til vægten er limtræ et af de stærkeste konstruktionsmaterialer Skønheden – limtræ er miljøskabende produkter og anvendes derfor gerne af arkitekter.

  Formstabiliteten – limtræ hverken vrider eller drejer sig letbearbejdeligt – limtræ kan bearbejdes med såvel enkelt håndværktøj som med maskinelt værktøj.

  udestue aluminium-foldedør-foldedørssystem-foldedør udendørs-foldedør udestue-aluminium foldedør-udestue

  Special mål

  Vi laver skydedøre på special mål til indendørs og udendørs brug.

  Med og uden termoglas

  Vi tilbyder skydedøre med og uden isolering til indendørs og udendørs brug.

  Tilfredshedsgaranti

  Vi lever af tilfredse kunder og står indenfor vores løsninger.
  Vi sidder klar til at hjælpe dig
  Alle vores udestuer, samt skyde eller foldedøre, kan tilpasses hver enkel på special mål. Vi har mange års erfaring, så kontakt os endelig for foreslag.
  Ring 58 11 11 04