Skydedøre

Skydedøre fra Tornehave Døre & Vinduer er i høj kvalitet og det ypperste du kan finde indenfor aluminiumssystemer til udendørs brug.

Indhent et tilbud her

  Glasskydedør TD 11

  Se vores TD11 skydedøre i glas

  Glasskydedør SF 20

  Se vores SF 20 skydedøre i glas

  Glasskydedør SF 42

  Se vores SF 42 skydedøre i glas
  foldedør-foldedøre-foldedør aluminium-skydedøre-skydedøre-aluminiumsskydedør

  Skydedøre på special mål til din bolig

  Ønsker du at finde skydedøre af høj kvalitet i et stort og bredt udvalg, så vil der være fine muligheder for, at du vil kunne finde dig en ny skydedør netop her. 

  Hos Tornehave Døre & Vinduer forhandler vi et stort og bredt sortiment af forskellige typer af skydedøre til ethvert tænkeligt behov – og til nogle attraktive priser.

  Stort sortiment af skydedøre I vort sortiment har du mulighed for at finde en bred vifte af forskellige typer af skydedøre til alle tænkelige behov. Der i tidens løb blevet produceret mange forskellige skydedøre med vidt forskellige designs og i flere forskellige størrelser. Du kan se mere om vores løsninger ved, at klikke ind under hvert produkt eller kontakte os og høre mere.

  Skydedøre i kvalitetsmaterialer

  Alle vores produkter er produceret af gedigne og solide kvalitetsmaterialer. Vi har nøje udvalgt de forskellige typer af skydedøre, som vi er forhandler af, således du som kunde hos os altid er sikker på at få et godt og solidt produkt af høj kvalitet.

  Dette er din sikkerhed for, at du trygt kan lade valget falde på Tornehave i forbindelse med dit køb af ny skydedør. Vi sørger for nøje at kvalitetssikre samtlige af vores produkter, således du altid trygt kan lade valget falde på os i forbindelse med, at du skal have gjort dit køb af en ny skydedør.

  Vi har et bredt udvalg af produkter. Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige løsning, så kan du kontakte os på 58 11 11 04 eller info@tovd.dk.

  skydedøre-skydedøre-aluminiumsskydedør
  skydedøre-skydedøre-aluminiumsskydedør

  Salg og montering af skydedøre

  I forbindelse med at man står som boligejer og skal have gjort sig et køb af en ny skydedør, er det naturligvis altid vigtigt, at man får fundet sig det helt rigtige produkt.

  Med mange års erfaring indenfor salg og montering af skydedøre kan du altid trygt rådføre dig med os i forbindelse med dit køb, således du kan være stensikker på at få fundet dig det helt rigtige produkt til lige netop dit behov.

  Når der skal gøres et køb af en ny skydedør, så er det altid mere end vigtigt, at du får fundet dig den helt rigtige løsning, således du er stensikker på, at du får dig et godt og solidt produkt, som du vil kunne få glæde af i de næste mange år frem.

  Special mål

  Vi laver skydedøre på special mål til indendørs og udendørs brug.

  Med og uden termoglas

  Vi tilbyder skydedøre med og uden isolering til indendørs og udendørs brug.

  Tilfredshedsgaranti

  Vi lever af tilfredse kunder og står indenfor vores løsninger.

  Skydedøre med aluminiumsrammer

  Som boligejer vil du naturligvis gerne have fat på et godt og solidt kvalitetsprodukt i forbindelse med, at du gør dit køb af en ny skydedør. Samtidig vil du naturligvis også gerne have fat på en dør af høj kvalitet uden, at det er noget, der er særlig omkostningstungt.

  Med vore unikke og billige skydedøre med aluminiumsrammer, er du sikret en længere sommer og kortere vinter. Mulighederne er utallige, hvad enten I vil have lukket den overdækkede terrasse eller bygge noget nyt, er en skydedør et godt valg. 

  Hos Tornehave Døre & Vinduer har vi siden 2008 specialiseret os indenfor skydedøre, foldedøre, udestuer og overdækkede terrasser. Uanset dit behov, så kan vi hjælpe dig med den helt rigtige løsning til din bolig.

  skydedør udestue-skydedør på mål-skydedøre-skydedør-aluminiumsskydedør
  aluminium skydedør-skydedør-udendørs skydedør-skydedørssystem-

  Vedligeholdelsesfrie skydedøre

  Alu skydedøre er elegante og vedligeholdelsesfrie, de kræver kun almindelig vask. Vi leverer jeres nye, billige skydedør produceret efter mål – så bliver jeres projekt altid perfekt. 

  Tornehave Døre & Vinduer har et skydedørssystem der er specielt udviklet til lukning af uopvarmede udestuer, altaner mv. Der findes 2 systemer, Alu-Single er med et-lags glas og Alu-Double er med termoruder.

  Uanset hvad det helt konkret er for en type af skydedøre, som du måtte være på jagt efter, kan du her på siden finde lige nøjagtig det, som du måtte være på udkig efter. Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at få fundet lige præcis den type af skydedør, der vil være den rigtige for netop dig.

  Valgmuligheder til skydedøre

  Disse uisolerede glasskydedøre er vores mest solgte, de er udstyret med 27mm profiler i et flot tyndt afrundet design, som giver et let og enkelt udtryk i udestuen. skydedørene laves efter specialmål, og leveres med justerbare hjul og dobbelt tætning med børster af mohairhår.

  Tykkelser og antal døre
  Dørene fås med 6 mm hærdet glas eller 14 mm termoglas. Vælg mellem 2-8 døre. Dørene ruller nemt på skinner, og kan skubbes til side når vejret tillader det.

  Standard farver
  Ral 9005 sort, Ral 9016 antracitgrå, Ral 9007 lysegrå og 9010 hvid. Desuden fåes den grå DB703. Specialfarver mod tillæg.

  CE-mærkede skydedøre
  Dørene er CE-mærkede og er lavet til at holde mere end 10 år. Hent et datablad med mere information, klik her. Du kan finde yderligere materiale med mere information om alle vores systemer.

   

  Slip for begrænset plads
  Kunden får mere plads hvor pladsen er trang med flotte uisolerede skydedøre. Uisolerede skydedøre er perfekte som rumdelere eller skillevæg indendørs. De uisolerede skydedøre kan desuden skabe et ekstra uisoleret udendørs opholdsrum til hjemmet, hvor det kan åbnes helt op når vejret tillader det. Vi laver altid kundens uisolerede skydedøre på fabrik i Danmark. Alle uisolerede skydedøre og indbygningsmoduler producerer vi selv, og tilpasser til kundens ønsker.

  Uisolerede skydedøre og farver
  Uisolerede skydedøre fåes med forskellige tykkelser glas, 6mm hærdet eller 14 mm termoglas. Kunden vælger selv en af vores standardfarver til de isolerede skydedøre. Vi pulverlakering i RAL-farveskalaen, der er slidstærke farver og holdbare teksturer til uisolerede skydedøre. Vi anbefaler ofte Ral 9016 antracitgrå til profilerne på uisolerede skydedøre. Den grå nuance passer godt sammen med de fleste hjem.

  Vores uisolerede skydedøre giver ikke kun et suverænt lysindfald. De uisolerede skydedøre skaber panoramaudsigt og klimaafskærmning. Tornehave uisolederede skydedøre skaber en næsten usynlig overgang mellem ude og inde. Vores uisolerede skydedøre er lavet af kvalitetmaterialer, primært aluminium. Materialevalget sikrer næsten helt vedligholdelsesfri uisolerede skydedøre med årelang holdbarhed. Hos Tornehave får du let montage og stor fleksibilitet i vores modeller. De isolerede og uisolerede skydedøre blev CE-mærkede i 2021. Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud.

  Afspil video om skydedør-skydedøre-sunflex-skydedør udendørs-aluminium skydedør
  Afspil video om skydedør-skydedøre-sunflex-skydedør udendørs-aluminium skydedør
  Vi sidder klar til at hjælpe dig
  Alle vores udestuer, samt skyde eller foldedøre, kan tilpasses hver enkel på special mål. Vi har mange års erfaring, så kontakt os endelig for foreslag.
  Ring 58 11 11 04