ALU-SKYDEDØRE

Billige skydedøre - mange varianter

DSC03741 
 


Ønsker du at finde skydedøre af høj kvalitet i et stort og bredt udvalg, så vil der være fine muligheder for, at du vil kunne finde dig en ny skydedør netop her. Hos www.tovd.dk forhandler vi et stort og bredt sortiment af forskellige typer af skydedøre til ethvert tænkeligt behov - og til nogle attraktive priser.

Stort sortiment af skydedøre

I vort sortiment har du mulighed for at finde en bred vifte af forskellige typer af skydedøre til alle tænkelige behov. Der i tidens løb blevet produceret mange forskellige skydedøre med vidt forskellige designs og i flere forskellige størrelser.

Uanset hvad det helt konkret er for en type af skydedøre, som du måtte være på jagt efter, kan du her på siden finde lige nøjagtig det, som du måtte være på udkig efter. Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at få fundet lige præcis den type af skydedør, der vil være den rigtige for netop dig.

I vort sortiment af forskellige typer af skydedøre vil du blandt andet have mulighed for at finde et stort udvalg af:

  • Alu single med 1-lags og termoruder
  • Glas skydedør uden rammer
  • Skydedøre med isolering
  • Skydedøre uden isolering

Kort og godt vil vi kunne hjælpe dig til at få funder den helt rigtige type af skydedør til lige netop dit behov - og til den helt rigtige pris.

Skydedøre i sublim kvalitet

Alle vores produkter er produceret af gedigne og solide kvalitetsmaterialer. Vi har nøje udvalgt de forskellige typer af Skydedøre, som vi er forhandler af, således du som kunde hos os altid er sikker på at få et godt og solidt produkt af høj kvalitet. Dette er din sikkerhed for, at du trygt kan lade valget falde på Tornehave i forbindelse med dit køb af ny skydedør.

Vi sørger for nøje at kvalitetssikre samtlige af vores produkter, således du altid trygt kan lade valget falde på os i forbindelse med, at du skal have gjort dit køb af en ny skydedør.

Kyndig rådgivning omkring valg af skydedøre

I forbindelse med at man står som boligejer og skal have gjort sig et køb af en ny skydedør, er det naturligvis altid vigtigt, at man får fundet sig det helt rigtige produkt. Med mange års erfaring indenfor salg og montering af skydedøre kan du altid trygt rådføre dig med os i forbindelse med dit køb, således du kan være stensikker på at få fundet dig det helt rigtige produkt til lige netop dit behov.

Skræddersyede løsninger til ethvert behov

Når der skal gøres et køb af en ny skydedør, så er det altid mere end vigtigt, at du får fundet dig den helt rigtige løsning, således du er stensikker på, at du får dig et godt og solidt produkt, som du vil kunne få glæde af i de næste mange år frem.

Konkurrencedygtige priser på skydedøre

Som boligejer vil du naturligvis gerne have fat på et godt og solidt kvalitetsprodukt i forbindelse med, at du gør dit køb af en ny skydedør. Samtidig vil du naturligvis også gerne have fat på en dør af høj kvalitet uden, at det er noget, der er særlig omkostningstungt. Hos Tornehave går vi højt op i at kunne tilbyde attraktive priser på de mange forskellige typer af skydedøre, som vi har i vores sortiment, således du altid er helt sikker på at få mest muligt ud af dine penge, når du vælger at gøre dit køb af en ny skydedør gennem os.

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 

Skydedør, unikt system med mange muligheder

Med vore unikke og billige skydedøre med aluminiumsrammer, er du sikret en længere sommer og kortere vinter. Mulighederne er utallige, hvad enten I vil have lukket den overdækkede terrasse eller bygge noget nyt, er en skydedør et godt valg.

Alu skydedøre er elegante og vedligeholdelsesfrie, de kræver kun almindelig vask.

Vi leverer jeres nye, billige skydedør produceret efter mål - så bliver jeres projekt altid perfekt.

TORNEHAVE´s skydedørssystem er specielt udviklet til lukning af uopvarmede udestuer, altaner mv. Der findes 2 systemer, Alu-Single er med etlagsglas og Alu-Double er med termoruder.

Alu-Single Skydedøre - Glaslukningssystem for enkeltglas!

alu skydedøre

Alu-Single, systemet for dig som vil have en uopvarmet udestue eller altan. Med en glaslukning af altanen eller den overdækkede terrasse, få du forlænget udesæsonen med flere måneder.
Den overdækkede terrasse bliver til det perfekte rum for fester og hyggeligt samvær.
En Alu-Single skydedør, en bedre kombination mellem pris og kvalitet er svær at finde.

Vi laver skydedør på mål

Når du vælger en Alu-Single eller en Alu-Double skydedør, bygger vi den efter dine mål med så mange døre, du vil have i åbningen.  Partiet har normalt en max. bredde på 600 cm. Men kan godt udføres større.

Hjulene leveres som rustfri kørehjul med lukkede kuglelejer og er stilbare i højden.

Alu-Double har både lås med nøgle og en enklere variant uden nøgle.

Der er mulighed for indtil flere vandrette sprosser, alt efter dine ønsker.

Unikt patenteret tilbygningsspor. Valgfrit antal spor = Valgfrit antal alu døre.

Alu-Single forsynes som standard med 6 mm enkeltlagsglas. Desuden kan selvfølgelig tilbydes hærdet glas, solafskærmende glas mv.

Alu-Double forsynes som standard med termoglas type 4-12-4, U-værdi på 1,2 W/m2, men kan forsynes med 5-12-5. Desuden kan selvfølgelig tilbydes hærdet glas, solafskærmende glas mv.

Tætninger mellem glas og profiler, udføres i EPDM gummi.

Tætninger mellem alu døre og spor, udføres med dobbelt børste liste, Mohairtætningslister.

Hvidlakerede og natureloxerede som standard.


Se yderligere inspiration her: Katalog

 
Google+